Laser Laser Laser Laser Laser Laser

Laser (VERHUUR - VERKOOP)

 
Het laserpark bestaat voornamelijk uit lasers van hoge kwaliteit, van het merk KVANT, vergezeld van OPSL bronnen. Alle lasers zijn zowel binnenshuis als buitenshuis bruikbaar, dankzij een specifiek systeem van regenbescherming of andere weersbedreigingen.
Al onze laser park is beschikbaar voor verkoop en te huur in grote hoeveelheden.
 
 
 
Laser Neem contact met ons

CO² (VERHUUR - VERKOOP)

 
De projectie van CO2 stromen veroorzaakt mooie visuele effecten die versterkt worden door de associatie met de laser. Het wordt ook complementair gebruikt bij de projectie van vlammen om wat afkoeling te verzekeren na de temperatuurstijging.
Het volledige gamma van het CO2 apparaat is voorradig voor verkoop en te huur in grote hoeveelheid. Het product CO2 wordt in flessen geleverd en tevens en gros, al naargelang de vraag.
 
 
 
CO² Neem contact met ons
 
CO² CO² CO² CO²
 
Feux Feux Feux Feux Feux Feux

pyrotechniek (VERHUUR - VERKOOP)

De projectie van vlammen maakt het mogelijk indrukwekkende taferelen te creëeren. Het volledige gamma van vlamtechnische apparatuur is aanwezig in een grote hoeveelheid. Het bedrijf biedt de vlamvatbare produkten zowel in de traditionele vuurkleur als in diverse andere kleuren aan. Ook zijn er ontvlambaar fonteinsystemen verkrijgbaar, brandend van korte tot lange duur.
Al onze vlammenwerper park podium vuurwerk is beschikbaar voor verkoop en te huur in grote hoeveelheden.
 
 
 
Feux Neem contact met ons

Streamers (VERHUUR - VERKOOP)

Het hele gamma van aandrijvers van streamers machines is beschikbaar. Voor een kort effect door middel van een op afstand bediende explosie, of, in grotere omvang of langere duur, door middel van verdamping door een venturi systeem CO2, of zelfs manueel met een streamers kanon met of zonder pistool. De streamers worden geleverd, in papier of metallique, in de kleur die u wenst.
Al onze streamers kanonnen park is beschikbaar voor verkoop en te huur in grote hoeveelheden.

Streamers Neem contact met ons
 
Streamers Streamers Streamers Streamers
 
Confettis Confettis Confettis Confettis Confettis

Confettis (VERHUUR - VERKOOP)

Het hele gamma van aandrijvers van confetti machines is beschikbaar. Voor een kort effect door middel van een op afstand bediende explosie, of, in grotere omvang of langere duur, door middel van verdamping door een venturi systeem CO2, of zelfs manueel met een confetti kanon met of zonder pistool. De confetti worden per kg geleverd, in papier of metallique, in de kleur die u wenst.
Al onze confetti machines park is beschikbaar voor verkoop en te huur in grote hoeveelheden.

 
 

 

Confettis Neem contact met ons

Schuim & Sneeuw (VERHUUR - VERKOOP)

Er is een uitgebreide keuze aan windmachines van zowel groot als kleiner vermogen, beschikbaar. De turbines laten een divers gebruik toe : rook verspreiden, een onweereffect bewerkstelligen, bolletjes van polystreen projecteren en onverwachts van een interessant bijverschijnsel genieten, namelijk een gevoel van frisheid in een overhitte atmosfeer. Onder de speciale effecten hoort ook het gamma Universal Effect van de sneeuw- en schuimmachines met groot debiet.
De sneeuwmachines laten toe grote vlokken mousse te spuiten, die vervolgens langzaam en met een zeer realistisch effect als sneeuw neerdwarrelen. De schuimmachinesvullen snel grote ruimtes op en spuiten hopen schuim van op grote afstand.
 
De nodige produkten voor sneeuw en schuim zijn leverbaar op aanvraag, samen met de turbines. Het is belangrijk te noteren dat deze producten niet schadelijk zijn voor de gezondheid, geen vervuiling veroorzaken en geen vlekken op textiel veroorzaken.
Al onze special effects Park is beschikbaar voor verkoop en te huur in grote hoeveelheden.
 
 
Effets Spéciaux Neem contact met ons
 
Effets Spéciaux Effets Spéciaux Effets Spéciaux Effets Spéciaux Effets Spéciaux Effets Spéciaux
 
Ecrans Led Ecrans Led Ecrans Led Ecrans Led Ecrans Led Ecrans Led

Led schermen (VERHUUR - VERKOOP)

Een uitgebreid aanbod van Led schermen is voorradig. Voor grote toepassingen en als een voldoende grote afstand mogelijk is, opteert men eerder voor de grote pixels (P37,5) terwijl er voor het gebruik waarbij een fijner zicht noodzakelijk is, de fijnere pixels (P10 of P3) de voorkeur genieten.
Het dimensioneren van de schermen gebeurt naar wens stapsgewijs per module en kan in alle typen geïntegreerd worden.
Al onze LED-schermen park is beschikbaar voor verkoop en te huur in grote hoeveelheden.
 
 
Ecrans Led Neem contact met ons